Nutellové špičky

Nutellové špičky

Věděli jste, že se jedná o cukroví, které zmizí jako první?

SUROVINY

  • 100 g změklého másla
  • 250 g změklé Nutelly
  • 2 lžíce vaječného koňaku
  • 1/2 balení dětských piškotů
  • 200 g čokolády na vaření

POSTUP

V míse šleháme změklé máslo a postupně přidáváme změklou Nutellu a koňak. Krém dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou špičkou.

Piškoty si vyskládáme na plech a oblou stranu piškotu zdobíme krouživým pohybem krémem. Špičky dáme do mrazáku na ztuhnutí.

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a krémovou část ztuhlých špiček máčíme v polevě. Poté opět dáme zchladit.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.