Křehké vepřové kotlety Hellmann’s

Křehké vepřové kotlety Hellmann’s

Věděli jste, že první majonéza Hellmann’s byla vyrobena už v roce 1905 v New Yorku?

Suroviny

  • 4 vepřové kotlety
  • 4 velké lžíce majonézy Hellmann’s
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • sýr
  • olej

Postup

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s olejem, abychom urychlili vaření. Pak vložíme do pekáčku s trochou oleje a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Rovněž potřeme majonézou a posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C dozlatova.

Podáváme s bramborami nebo s hranolky.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.