Mexická omáčka s těstovinami

Mexická omáčka s těstovinami

Věděli jste, že fazole brání díky glutaminu ztrátě svalové hmoty?

Suroviny

Na 2 porce:

  • 250 g těstovin/rýže
  • 1 plechovka Bonduelle Mexicana
  • 2 kuřecí prsa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • olivový olej
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu

Postup

Kuřecí prsa si nakrájíme na kousky. Na kostičky si nakrájíme cibuli, kterou zpěníme na troše olivového oleje na pánvi. Poté přidáme kuřecí maso a opečeme. Po opečení zalijeme Bonduelle konzervou. Zasypeme asi lžící kukuřičného škrobu. Až bude směs prohřátá, tak přidáme prolisovaný česnek a dáme pryč z ohně. Těstoviny nebo rýži uvaříme podle návodu. Přílohu zalijeme omáčkou.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.