Mexická omáčka s těstovinami
Věděli jste, že fazole brání díky glutaminu ztrátě svalové hmoty?
Suroviny
Na 2 porce:
- 250 g těstovin/rýže
- 1 plechovka Bonduelle Mexicana
- 2 kuřecí prsa
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- olivový olej
- 1 lžíce kukuřičného škrobu
Postup
Kuřecí prsa si nakrájíme na kousky. Na kostičky si nakrájíme cibuli, kterou zpěníme na troše olivového oleje na pánvi. Poté přidáme kuřecí maso a opečeme. Po opečení zalijeme Bonduelle konzervou. Zasypeme asi lžící kukuřičného škrobu. Až bude směs prohřátá, tak přidáme prolisovaný česnek a dáme pryč z ohně. Těstoviny nebo rýži uvaříme podle návodu. Přílohu zalijeme omáčkou.