Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Věděli jste, že nejvíce vylovených tuňáků putuje do Japonska, kde se syrový využívá v sushi?

Suroviny

Na 4 porce:

  • 500 g penne
  • 1 bílý jogurt (250 g)
  • 1 větší plechovka tuňáku ve vlastní šťávě
  • 1 plechovka kukuřice
  • půlka okurky
  • 1 červená paprika
  • 1 rajče
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup

Uvaříme si těstoviny, které necháme zchladnout.

Nakrájíme si rajče, papriku a okurku. Zeleninu smícháme se scezenou kukuřicí a jogurtem. Osolíme a opepříme. Zalijeme trochou olivového oleje. Směs smícháme s těstovinami. Poklademe tuňákem.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.