Bounty tyčinky

Bounty tyčinky

Věděli jste, že dozrání kokosového ořechu trvá jeden rok?

Suroviny

  • 1 máslo
  • 200 g cukru moučka
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 250 g kokosu
  • čokoládová poleva (rozehřejeme asi z 200 g hořké čokolády)

Postup

V hrnci rozpustíme máslo. Přidáme cukr a smetanu. Povaříme 5 minut a přidáme kokos. Plech (formu) vyložíme pečícím papírem a hmotu do ní natlačíme. Necháme v lednici ztuhnout.

Rozehřejeme čokoládu a povrch ztuhlého kokosového těsta potřeme polevou. Pomocí nějakého zdobítka nebo případně i vidličky můžeme udělat na čokoládě zajímavou strukturu. Necháme ztuhnout a poté krájíme na malé čtverečky.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.